Cloud beveiliging

Toegegeven, weinig mensen liggen wakker van computer beveiliging. Dat is op zich niet onlogisch, want het beschermen van IT gebeurt voornamelijk op de achtergrond. Nochtans is IT beveiliging een essentieel aandachtspunt voor uw organisatie. In België alleen al zijn elke dag tien bedrijven het slachtoffer van een cyberaanval. Spam, virussen en malware vormen een constante bedreiging voor de continuïteit van uw organisatie. De vraag is niet óf u zich moet beveiligen, maar wel hóe u zich kan beveiligen.

CLOUD SPAMFILTER

Een spamfilter in de cloud kan u best vergelijken met een sluiswachter tussen uw organisatie en het internet. Zo’n tussenschakel is nodig, want de hoeveelheid spam neemt steeds toe en hackers proberen telkens op nieuwe manieren hun slachtoffers te treffen. Onze cloud anti-spam ontvangt alle emails die voor uw organisatie bestemd zijn en stuurt ze pas door nadat ze grondig gefilterd zijn op spam, virussen en andere ongewenste inhoud. De beveiliging gebeurt dus op een veilige afstand van uw bedrijfsnetwerk.

CLOUD ANTI-VIRUS

Een cloud anti-virus is essentieel als uw mensen veel onderweg zijn. Het grote voordeel van anti-virus bescherming in de cloud is dat deze altijd geüpdatet wordt, waar uw medewerkers zich ook bevinden. Bovendien kan de goede werking van al uw apparaten van op afstand in de gaten worden gehouden, waar uw mensen zich ook bevinden.