Managed ICT Services

Organisaties hebben er alle baat bij om zich fulltime bezig te houden met hun kerntaken. Toch vergt het beheer van de IT omgeving vaak veel tijd en energie, omwille van het belang voor de organisatie en het feit dat IT steeds evolueert en complexer wordt. Steeds meer organisaties kiezen er dan ook voor om het beheer van de IT omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan een ‘managed ICT services’ partner.

Niet elk bedrijf heeft een IT servicedesk in huis. Als u niet de middelen heeft om een full-time IT’er in dienst te nemen, dan biedt onze helpdeskt de oplossing. Wij verzorgen uw netwerkbeheer en PC-onderhoud met kennis van zaken.

Onze helpdesk maakt gebruik van een uniek online platform, waarbij we IT support en problem solving van op afstand kunnen aanbieden. Wij monitoren probleemloos uw hardware, software of processen vanop afstand en helpen u snel uit de nood.

Hulp nodig?

FVD Services heeft als doel je betrouwbare, persoonlijke informatica adviseur te zijn zodat u zich 100% kan focussen op uw eigen professionele zaken.