Mobiel werken

Heel wat bedrijven brengen hun server(s) en software naar de cloud. Dit biedt dan ook een oplossing voor heel wat uitdagingen waar ondernemingen mee te maken krijgen:

  • Verouderde infrastructuur of oplopende onderhoudskosten
  • Tijdverlies door permanente updates of aanhoudende IT problemen
  • Kies een betaalbare oplossing

De cloud: veilig, vertrouwd en makkelijk

Kiezen voor de cloud betekent dat u uw vertrouwde IT omgeving (hardware, software, gegevens en toepassingen) onderbrengt in beveiligde datacenters. Op deze manier beschikt u altijd over de meest recente IT infrastructuur aan een vaste en beheersbare prijsEen internetverbinding volstaat om altijd en overal, vanaf eender welk toestel, toegang te krijgen tot uw welbekende PC omgeving.

CLOUD SOFTWARE

  • Wilt u overal en altijd toegang tot uw software?
  • Wilt u werken op uw mobiele telefoon of tablet?
  • Wilt u met meerdere mensen bestanden raadplegen?

Cloud applicaties zijn erg populair, de reden is niet ver te zoeken. De software is voor alle medewerkers altijd en overal beschikbaar. Als organisatie hoeft u zich eveneens geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw computer infrastructuur. Dat wordt gedaan door de leverancier.

UW KANTOOR .. OVERAL WAAR U BENT

Steeds meer mensen willen altijd en vanaf elke locatie bestanden kunnen raadplegen, bewerken en versturen. Cloud toepassingen als Office 365 spelen dan ook perfect in op die vraag naar meer mobiliteit. Met software in de cloud kan u op de vaste computer op kantoor een document aanmaken dat een medewerker onderweg aanvult op de tablet. Een ander teamlid kan het vervolgens bekijken op een mobiele telefoon. Uw kantoor reist altijd en overal met u mee. De meeste functies zijn overigens beschikbaar op de browser van een mobiel toestel, zodat verschillende apparaten door elkaar gebruikt kunnen worden.