Wifi netwerk

  • Ondervindt u vaak storingen in de WiFi verbinding binnen uw bedrijfsgebouw?
  • Wilt u dat gasten gebruik kunnen maken van een afgeschermde WiFi omgeving?
  • U wil een schaalbaar WiFi systeem, dat eenvoudig te beheren is?

Een professioneel WiFi netwerk is niet meer weg te denken uit het bedrijfsgebouw. Naast laptops, tablets en smartphones worden ook domotica en bedrijfsbeveiliging er steeds vaker op aangesloten. Daarnaast eisen de vele apparaten ook een steeds snellere verbinding. Een goede Wifi-dekking is dan ook een vereiste om onderbrekingen, tijdverlies en frustratie te vermijden.

Wifi voor de KMO, snel en betrouwbaar…

Een professioneel WiFi netwerk biedt verschillende voordelen ten opzichte van een zelf ingericht netwerk met eigen WiFi-routers. Een eerste belangrijke factor is het beheer: het netwerk is centraal te beheren, biedt inzicht in het gedrag van gebruikers én mogelijkheden voor rapportage. Daarnaast is het mogelijk om een gastennetwerk aan te leggen, zodat verschillende gebruikersgroepen mekaar niet verstoren én u beperkingen kunt instellen voor bepaalde gebruikersgroepen. Zo blijft uw eigen bedrijfsdata altijd veilig afgeschermd. Andere geavanceerde opties zijn bijvoorbeeld het scheiden van verschillende datastromen zoals voice en data.

Hulp nodig?

FVD Services heeft als doel je betrouwbare, persoonlijke informatica adviseur te zijn zodat u zich 100% kan focussen op uw eigen professionele zaken.