Webdesign

Een geslaagd ontwerp van een website hangt voornamelijk af van een goed gesprek met de opdrachtgever. Het is belangrijk dat u uw persoonlijke wensen duidelijk maakt, dit zowel naar functionaliteit, als naar stijl toe. Aan het ontwerp van elke website gaat dan ook een nauw overleg vooraf.

Wij vertalen uw wensen in een geslaagd website design!

Via een CMS systeem kan je zelf je website op een heel eenvoudige manier beheren.

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem).

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie is ervoor zorgen dat:  uw website hoger gepositioneerd wordt in de niet-betalende (=organische) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.
Bij het positioneren van een website in de zoekresultaten houden zoekmachines rekening met verschillende factoren zoals inhoud, structuur, links, …

Mobielvriendelijk design

Mobielvriendelijk (of responsive) webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Wilt u ook uw bezoekers een optimale webervaring doen beleven op uw website?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Hulp nodig?

FVD Services heeft als doel je betrouwbare, persoonlijke informatica adviseur te zijn zodat u zich 100% kan focussen op uw eigen professionele zaken.