Servers

Een betrouwbare server…

Een onmisbaar element van elke onderneming is zonder twijfel een betrouwbare server.  Het is één van de zaken die een goede werking van uw onderneming garandeerd.

Een onderneming rust op een aantal onmisbare elementen, van het menselijk kapitaal, over het kantoorgebouw tot de klanten. Ook een betrouwbare server hoort in dat essentiële rijtje thuis. Het vormt één van de hoekstenen van de goede werking van uw onderneming.

Een goede betrouwbare server krijgt regelmatig een backup, wordt gecentraliseerd en is beveiligd. 

Een goede server verzekert dat u klaar bent voor maximale groei omdat de zaak draait in de best mogelijke omstandigheden. De drie grootste troeven van een server zijn dat uw gegevens:

  • gecentraliseerd worden
  • beveiligd zijn (de juiste firewalls geïnstalleerd?)
  • regelmatig een backup krijgen

Zaakvoerders stellen zich vandaag de dag niet meer de vraag of een server is aangewezen. De echte vraag is of de server zelf wordt aangekocht, dan wel gehuurd in een datacenter. Dat laatste kan erg voordelig uitdraaien als u goede afspraken maakt met de partner waarmee u in zee gaat.

De uiteindelijke beslissing hangt af van onder meer de sector, de mate van autonomie, de toegankelijkheid en de functies van de server. Neem vrijblijvend contact op ivm de verschillende mogelijkheden.

Hulp nodig?

FVD Services heeft als doel je betrouwbare, persoonlijke informatica adviseur te zijn zodat u zich 100% kan focussen op uw eigen professionele zaken.